Monteren & demonteren

Meubilair onbeschadigd (de)monteren

Een verhuizing kan soms een gedoe zijn. Niet als u op A.S. Verhuizingen uit Herentals vertrouwt! Heeft u geen tijd of ziet u het niet zitten om uw meubelen te demonteren? Wij doen het voor u. Wij brengen ze nadien met plezier naar uw nieuwe woning of bedrijfspand en zetten ze daar weer in elkaar.

 

Ons technische inzicht en vakkundige techniek komen hier volledig tot uiting. Meubilair uit elkaar halen en opnieuw in elkaar steken, is kinderspel voor ons. Zo kan u zorgeloos naar uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw uitkijken. Stress over de praktische kant hoort er niet meer bij! Wij garanderen u dat alles onbeschadigd op bestemming aankomt.

AS VERHUIZINGEN MONTEREN
AS VERHUIZINGEN MONTEREN2

Vakkundige montagedienst

Als u een verhuizing op til heeft, kan u ons meteen contacteren. Wij bespreken samen uw plannen en bekijken of u onze demontage- en montagedienst nodig heeft. Gaat u met ons in zee om uw meubelen te (de)monteren, dan vragen wij u ons ten laatste de dag voordien te laten weten om hoeveel en welk type meubelen het gaat. Zo kunnen wij u de beste service bieden. Bent u geïnteresseerd in een offerte? Geef ons dan zeker een seintje.

(De)monteren in een mum van tijd

Een verhuizing kan soms een gedoe zijn. Niet als u op A.S. Verhuizingen uit Herentals rekent! Heeft u geen tijd of ziet u het niet zitten om uw meubelen te demonteren? Wij doen het voor u! Wij brengen ze nadien met plezier naar uw nieuwe woning of bedrijfspand en zetten ze daar weer in elkaar.

Ons technische inzicht en onze vakkundige techniek komen hier volledig tot uiting. Meubilair uit elkaar halen en opnieuw in elkaar steken is kinderspel voor ons! Zo kan u zorgeloos naar uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw uitkijken. Stress over de praktische kant hoort er niet meer bij! Wij garanderen u dat alles onbeschadigd op bestemming aankomt.

AS VERHUIZINGEN MONTEREN

Onze werkwijze

Als u een verhuizing gepland heeft, kan u ons meteen contacteren. We bespreken samen uw plannen en bekijken of u onze (de)montagedienst nodig heeft. Schakelt u ons in om uw meubelen te (de)monteren, dan vragen wij u ons ten laatste de dag voordien te laten weten om hoeveel en welk type meubelen het gaat. Zo kunnen wij u de beste service bieden! Bent u geïnteresseerd in een offerte? Contacteer ons dan op 0471 68 13 18 of vul ons contactformulier in!

AS VERHUIZINGEN MONTEREN2