Klein transport

AS VERHUIZINGEN TRANSPORT

24/7 bereikbaar voor klein transport

Een klein transport nodig? Reken dan op A.S. Verhuizingen uit Herentals. Wij vervoeren uw goederen of fungeren als expreskoerierdienst. Stipte ophalingen en leveringen gegarandeerd!

 

Onze voertuigen hebben een maximaal laadvermogen van 5000 kg; u kan ze gebruiken voor kleine spullen en meubilair. Let erop dat wij geen gevaarlijke stoffen (ADR) vervoeren.

 

Benieuwd naar onze vorige projecten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina of stuur ons een bericht voor meer informatie.

24/7 bereikbaar

Klein transport nodig? Reken dan op A.S. Verhuizingen uit Herentals! Wij vervoeren uw goederen of fungeren als expreskoerierdienst. Stipte ophalingen en leveringen gegarandeerd! Onze voertuigen hebben een maximaal laadvermogen van 5000 kg, u kan ze inschakelen voor kleine spullen en meubilair. Let erop dat wij geen gevaarlijke stoffen (ADR) vervoeren!

Benieuwd naar onze vorige projecten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebookpagina voor meer informatie!

AS VERHUIZINGEN TRANSPORT